Dr madmagasinet
Madmagasinet – opskrifter | Mad – DR
Madmagasinet handler denne gang om julemiddagen d. 24. dec., som godt kan være lidt af et pres, fordi den helst skal sidde lige i skabet.
Madmagasinet: Sæson 2018 | Se online her | DRTV
Madmagasinet handler denne gang om aftensmad, når det skal gå stærkt. Tina Müller ser nærmere på de populære færdigretter, og hvad der findes af …
Programmet som hver uge ser din mad efter i sømmene.
Madmagasinet: Sæson 2017 – Julemad | Se online her | DRTV
Madmagasinet kigger i aften nærmere på danskernes yndlingsknold: Kartoflen. Tina Müller undersøger, hvordan kartoflen mætter i forhold til pasta, …
Madmagasinet handler denne gang om julemiddagen d. 24. dec., som godt kan være lidt af et pres, fordi den helst skal sidde lige i skabet. Tina Müller ser på, hvilken and man skal gå efter, og hvordan man finder rundt i junglen af købetilbehør som bl.a. glaskartofler og rødkål. I køkkenet lover Adam Aamann, at alle med nogle simple tricks kan få succes med den perfekte klassiske julemiddag. Og det gælder også for Tina, som for første gang er i køkkenet med Adam. Udløber: 21. dec 2023
Madmagasinet: Sæson 2018 – Hurtig mad – DRTV
Madmagasinet: Sæson 2018 – Hurtig mad | Se online her | DRTV
I aften handler Madmagasinet om noget, som vi godt ved er sundt, men som vi stadig har svært ved at få puttet i indkøbskurven, nemlig: kål.
Madmagasinet handler denne gang om aftensmad, når det skal gå stærkt. Tina Müller ser nærmere på de populære færdigretter, og hvad der findes af alternativer. Og så udfordrer hun en familie til at forsøge sig med “food prepping”, hvor aftensmaden til en hel uge bliver lavet på én enkelt dag. I køkkenet er Adam Aamann i kamp mod tiden, når han skal overbevise sin travle gæst om, at man sagtens kan lave sund og lækker aftensmad fra bunden af på blot 20-30 minutter. Udløber: 26. apr 2023
Madmagasinet: Sæson 2017 – Kartofler | Se online her | DRTV
Se kokken Adam Aamanns opskrifter fra Madmagasinet her. Lækre og nemme opskrifter med klassiske ingredienser.
Madmagasinet kigger i aften nærmere på danskernes yndlingsknold: Kartoflen. Tina Müller undersøger, hvordan kartoflen mætter i forhold til pasta, og om den overhovedet er sund. Adam Aamann tager til Det Kongelige Bibliotek i Aarhus, hvor han får besøg af to unge studerende, som bestemt ikke er kartoffelfans. Sammen laver de lækre kartoffelretter. Men spørgsmålet er, om Adam kan overbevise dem om, at kartoflen fortjener en plads i deres fremtidige madlavning. Udløber: 30. sep 2023
Madmagasinet: Sæson 2017 – Kål | Se online her | DRTV
Denne gang handler Madmagasinet om gin, som lige nu er mere populært end nogensinde. Tina Müller ser på, hvad der gemmer sig i den klare væske, …
I aften handler Madmagasinet om noget, som vi godt ved er sundt, men som vi stadig har svært ved at få puttet i indkøbskurven, nemlig: kål. Tina Müller ser nærmere på, hvorfor kål er så sundt, og så bliver det testet, om det kan gavne vores helbred at spise kål hver dag. Adam Aamann tager til Kerteminde på Fyn, hvor han vil overbevise en skeptisk landmand og hans søn om, at madretter med kål kan smage utroligt godt. Udløber: 30. sep 2023
Adam Aamann – Kok – Opskrifter og Gode råd og tips | Mad – DR
Madmagasinet dykker ned i den historiske julemad. For hvor stammer vores traditionelle julemiddag fra, og hvorfor er det netop and, flæskesteg og brunede …
Madmagasinet: Sæson 2017 – Gin | Se online her | DRTV
Denne gang handler Madmagasinet om gin, som lige nu er mere populært end nogensinde. Tina Müller ser på, hvad der gemmer sig i den klare væske, og hvordan man sammensætter den perfekte gin og tonic. I køkkenet laver Adam Aamann lækre snacks, der passer til gin-cocktails. Han tager nemlig til Odense, hvor han får besøg af en gin-specialist. Udløber: 30. sep 2023
Madmagasinet: Sæson 2017 – Juletraditioner | DRTV
Madmagasinet dykker ned i den historiske julemad. For hvor stammer vores traditionelle julemiddag fra, og hvorfor er det netop and, flæskesteg og brunede kartofler, der stadig pryder tallerkenen hos langt de fleste af os? Tina Müller ser på, hvad vi spiste til jul før i tiden, og i køkkenet forsøger Adam Aamann at genoplive nogle af de gamle historiske juleretter for at give dem et comeback på nutidens julebord. Udløber: 23. dec 2023
Keywords: dr madmagasinet, dr dk madmagasinet, dr madmagasinet opskrifter, madmagasinet dr opskrifter