Mental styrke krydsord

MENTAL STYRKE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 1 løsningsforslag for ordet MENTAL STYRKE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til MENTAL STYRKE.

Synonym til MENTAL STYRKE i kryssord – Kryssordbok

Synonym til MENTAL STYRKE i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Behov for synonymer til MENTAL STYRKE for å løse et kryssord? Mental styrke har 3 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går …

Behov for synonymer til MENTAL STYRKE for å løse et kryssord? Mental styrke har 3 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

Synonym for Mental – Synonymbog.com

Ordet mental bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge. Mental forekomst i krydsord.

MENTAL STRENGTH – dansk oversættelse – Bab.la

Oversættelse for ‘mental strength’ i den gratis engelsk-dansk ordbog og mange andre danske oversættelser.

EMOTIONAL STRENGTH – dansk oversættelse – Bab.la

strength substantiv · styrke · kraft · force ; emotional adjektiv · usaglig · følelsesmæssig · stemningsfuld · følelsesladet · emotionel ; yield strength substantiv.

Nordiske Studier i Leksikografi – Tidsskrift.dk

orðfræði.indb

19. feb. 2009 — mål skal være å “styrke og bevare” det islandske språket (jf. … Vi valde i staden ei løysing som tek vare på den mentale sida ved …

sygeliggørelse Arkiv – SundDigital

Dette kan styrke barnet, når det går ind i voksenlivet. … Udbrændthed på jobbet er ikke klassificeret som en mental tilstand, men derimod som et syndrom, …

Forebyggelse og Mental Sundhed – Jammerbugt Kommune

… kan medvirke til at styrke den mentale sundhed: ACT Hold dig aktiv – gå en tur, hils på dine medborgere, læs en bog, dans, mal, spil kort, løs krydsord.

Kommunen kan hjælpe dig til at leve sundere, så du kan forebygge sygdomme, eller til at få den bedst mulige livskvalitet, hvis du allerede er syg.

Sådan holder du din hjerne ung | Ude og Hjemme

18. jan. 2014 — Sørg for at give din hjerne en masse træning med krydsord og puslespil, … Dette skal du spise for at styrke din hjerne mod demens.

Keywords: mental styrke krydsord